Trainersfoto Wim VC-kl3 Mijn naam is Wim Sjaardema. In het dagelijks leven ben ik werkzaam bij het Sportbedrijf in Leiden. In september 2005 ben ik gestart met “Voetbalcollege Leiden”. Samen met mijn zoons verzorg ik techniektrainingen voor de jeugd van 6 tot en met 14 jaar.

Bij de L.v.v. U.V.S. ben ik 13 jaar jeugdcoördinator geweest en op dit moment geef ik techniektraining aan de pupillen van voetbalvereniging Foreholte in Voorhout. Via de K.N.V.B. heb ik het diploma Jeugdvoetbal-Trainer behaald en bij René Meulensteen (assistent-trainer Manchester United) heb ik mij verder gespecialiseerd in het geven van techniektrainingen.

Trainersfoto Nicky VC-kl3 Ik ben Nicky Sjaardema, geboren in 1989 en samen met mijn vader Wim en broer Danny verzorg ik de trainingen bij “ Voetbalcollege Leiden”. Toen ik net 5 jaar oud was, ben ik begonnen met voetballen bij voetbalvereniging U.V.S. in Leiden. In de F-jeugd ben ik gaan voetballen in competitieverband en heb t/m 1e jaars A bij U.V.S gevoetbald. In het seizoen 2007-2008 ben ik trainer/coach geweest van de F1 van U.V.S. Ook heb ik 3 seizoenen bij FC Volendam gevoetbald. Bij FC Volendam ben ik begonnen in de A1, waarmee we in de Eredivisie speelden. Vervolgens heb ik een seizoen in Jong Volendam gevoetbald en uiteindelijk heb ik een jaar bij de 1e- selectie van FC Volendam gezeten. Mijn debuut in het betaalde voetbal maakte ik op 18 januari 2010 in de wedstrijd FC Volendam-Telstar. Deze wedstrijd werd met 6-2 gewonnen. Ook heb ik vroeger bij de selectie elftallen van de K.N.V.B. gevoetbald. Ik heb bij de teams onder 13 t/m onder 16 jaar gespeeld. Met het K.N.V.B. team West 2 onder 16 jaar ben ik Nederlands Kampioen geworden. Verder ben ik gediplomeerd tennisleraar en verzorg ik de tennislessen voor Tenniscollege Leiden. De middelbare school heb ik in 2008 afgerond. Ik ben geslaagd voor mijn VWO- diploma. Natuurlijk is het voor velen van jullie een droom om in het betaalde voetbal te spelen. Dit is niet voor iedereen weggelegd, maar met veel inzet, wilskracht, doorzettingsvermogen en heel veel trainen/oefenen kan je proberen om zo ver mogelijk te komen! En vergeet niet dat plezier in het voetbal het belangrijkste is!
Trainersfoto Danny VC-kl3 Mijn naam is Danny Sjaardema en ik ben geboren in 1989. Ik ben woonachtig in Voorhout en ben al vanaf mijn vijfde levensjaar met voetbal bezig. Na mijn VWO diploma te hebben behaald, heb ik de opleiding Sportmanagement gevolgd aan de Haagse Hogeschool. Deze opleiding heb ik inmiddels afgerond, waardoor ik mij nu Bachelor of Sports mag noemen. Ik ben nu alweer de nodige jaren actief als trainer bij “Voetbalcollege Leiden”. Deze trainingen verzorg ik samen met mijn vader Wim en mijn broer Nicky. Het is erg leuk om met verschillende jongens en meisjes tussen de 6 en 14 jaar aan de slag te gaan. Zelf heb ik als voetballer de gehele jeugdopleiding bij UVS in Leiden doorlopen en speel ik nu in het eerste elftal van vv Leiden. Bij Voetbalcollege Leiden hoop ik nog vele jaren als trainer actief te zijn om van zoveel mogelijk jongens en meisjes een betere speler/speelster te maken!